Serveis
Esteu a Inici > Serveis
Instal·lacions de fluïds
 
Les instal·lacions de fluïds són l'activitat principal de la nostra empresa i la que portem desenvolopant des dels nostres inicis.

Dispossem d'equips de muntadors professionals i experimentats, que degudament dirigits pel nostre departament tècnic poden arribar a desenvolupar qualsevol mena de projecte.

Podem realitzar treballs conforme a les normes, plànols o projectes del Client o bé desenvolupar-los d'acord a les seves necessitats i en estreta col·laboració amb el seu equip tècnic.

Hem fet instal·lacions en diferents materials : acer al carbò, acer inoxidable (AISI-304, 316, 318, etc) o en materials plàstics (PE, PP, PVC, etc).

Entre d'altres, hem assolit amb éxit projectes de :
- Vapor a baixa, mitja i alta pressió, oli tèrmic i aire comprimit.
- Aigua freda, calenta i sobreescalfada.
- Gasos (O2, N2, CO2, etc)
- Contraincendis.
- Líquis especialment viscosos, aigues residuals, coles, greixos, asfalts, etc.
- Àcids i bases.
- Procesos alimentaris i farmaceútics.Manteniment
 

Realitzem el manteniment mecànic integral de tota mena de plantes de producció. Podem gestionar les diferents variants del servei :

  • Manteniment preventiu.
  • Manteniment correctiu.
  • Manteniment predictiu.

Revisions de Calderes / Aparells a Pressió :

Realitzem el manteniment de la seva caldera de vapor o aigua calenta segons les directrius del Reglament d'Aparells a Pressió.

 Caldereria
 

Els nostres tallers estan totalment equipats per a la realització de feines de caldereria en acer al carbò i en acer inoxidable.

Podem construïr des de plataformes, escales o bancades fins a dipòssits, conductes o bescanviadors en ambdós tipus de materials.

Fem servir els nostres tallers per prefabricar elements per a la instal·lació, aspecte que ens permet aconseguir un estalvi considerable en els temps de muntatge i augmentar la qualitat dels treballs i el servei envers els nostres clients.

 Muntatges mecànics
 

Cumplimentem les nostres activitats am els muntatges mecànics. Realitzem la implantació d'equips d'especial dificultat, ensamblatge de maquinaria, muntatge de conductes, etc.

Hem realitzat el desmuntatge, trasllat i posterior muntatge de maquinaria, línies de producció i equips en diferents clients amb resultats altament possitius degut a la tranquilitat que comporta el tenir equips de muntadors experts i el suport tècnic del nostre departament d'enginyeria.

 
Avda. Principal, 43-C - Pol. Ind. Can Clapers 08181 - Sentmenat (Barna) - Tel. +34.937.464.066 Fax +34.937.113.015